28 mai 2020 - admin

Trenulețul animalelor domestice și sălbatice – Joc interactiv online creat de prof. logoped Sabina Stoica, CJRAE Sibiu

Continuăm seria de jocuri educaționale cu jocul ,,Trenulețul animalelor domestice și sălbatice,, adresat școlarilor și preșcolarilor, joc creat pentru voi de prof. logoped Sabina Stoica, CJRAE Sibiu. Prin intermediul jocului propus copiii își dezvoltă atenția, viteza de lucru,identificarea imaginilor pronunțarea corectă a cuvintelor.

          Obiectivele urmărite: Identificarea animalelor domestice și sălbatice, consolidarea pronunției corecte a cuvintelor.

           Jocul ,, Trenulețul animalelor domestice și sălbatice,, Imaginile se derulează la o anumită viteză. Copilul identifică imaginea respectând cerința și o plasează în vagon. La finalul jocului copilul obține feedback sub forma răspunsurilor corecte.

 

              Trenulețul animalelor domestice și sălbatice   –  START JOC!

 

      Ca modalitate de motivare și de stimulare apare înscrierea pe ,,Leaderboard,, copilul având posibilitatea de înscriere și îmbunătățire a timpilor de lucru, de observare a progresului pe măsura exersării. Aceste materiale sunt accesibile în mod gratuit de pe orice tip de dispozitiv electronic (telefon, tabletă, calculator) oferind prilejuri de exersare online a limbajului într-un mod plăcut și atractiv pentru copii, adaptat cerințelor actuale.

                                                         Spor la joacă!

 

CJL / CJRAE SIBIU / Noutăți interactiv / joc / online /