21 mai 2020 - admin

Să învăţăm eficient! – Joc interactiv online creat de prof. consilier școlar Simona Crăciun , CJRAE Sibiu

Continuăm seria de jocuri educaţionale cu jocul „Să învăţăm eficient!”, adresat copiilor din ciclul primar, gimnazial şi liceal, joc creat pentru voi de prof. consilier şcolar Crăciun Simona, C.J.R.A.E. Sibiu.

Obiectivele urmărite: identificarea unor tehnici de creştere a eficienţei învăţării dar şi a comportamentelor care funcţionează ca bariere în procesul de învăţare, în contextul creşterii randamentului şcolar.
Elevii sunt provocaţi să descopere şi alte tehnici de învăţare eficientă şi să-şi identifice propriul stil de învăţare eficient.

Desfăşurarea jocului: Sunt prezentate o serie de comportamente care influenţează pozitiv sau negativ învăţarea, elevul fiind pus în situaţia de a bifa „correct”, respectiv „incorrect”, acele acţiuni care facilitează sau sunt o piedică în calea învăţării eficiente.

 .

„Să învăţăm eficient!” –   START JOC!

.

Ca modalitate de motivare și de stimulare apare înscrierea pe ,,Leaderboard,, copilul având posibilitatea de înscriere și îmbunătățire a timpilor de lucru, de observare a progresului pe măsura exersării. Aceste materiale sunt accesibile în mod gratuit de pe orice tip de dispozitiv electronic (telefon, tabletă, calculator) fiind  adaptate cerințelor actuale.

  Spor la joacă!

CJAP / CJL / CJRAE SIBIU / Mediatori școlari / Noutăți educational / interactiv / invatare / joc / online /