27 martie 2020 - admin

,,Pronunță și țintește cârtița cu R!” – Joc interactiv online creat de prof. logoped Ariana Ananie, CJRAE Sibiu

Continuăm seria de jocuri educaționale, cu un joc captivant și distractiv ,,Pronunță și țintește cârtița cu R!” prin intermediul căruia copiii își dezvoltă atenția, viteza de lucru, își exersează și își consolidează sunetele deja emise, joc creat pentru voi de prof. logoped Ariana Ananie, CJRAE Sibiu.

Obiectivul urmărit: diferențierea consoanelor ,,R și L,,

Silabele cu ,,R sau L,, sunt expuse pe cartonașele de pe pieptul cârtițelor care apar treptat din sol. Copilul pronunță silabele și apoi are obiectivul de a ținti  doar cârtițele cu ,,R,, evitându-le pe cele cu ,,L,,. La finalul jocului, copilul primește feedback sub forma răspunsurilor corecte.

 

  • ,, Pronunță și țintește cârtița cu R!,,   –   START JOC!

 

Ca modalitate de motivare și de stimulare apare înscrierea pe ,,Leaderboard,, copilul având posibilitatea de înscriere și îmbunătățire a timpilor de lucru, de observare a progresului pe măsura exersării. Aceste materiale sunt accesibile în mod gratuit de pe orice tip de dispozitiv electronic (telefon, tabletă, calculator) oferind prilejuri de exersare online a limbajului într-un mod plăcut și atractiv pentru copii, adaptat cerințelor actuale.

   Spor la joacă!

CJAP / CJL / CJRAE SIBIU / Mediatori școlari / Noutăți cartita / educativ / joc / logopedie / tinteste /