14 mai 2020 - admin

Orientare/organizare/structurare spațială, figuri geometrice și culori – Joc interactiv online creat de prof. logoped Emanuela Vass, CJRAE Sibiu

Continuăm seria de jocuri educaționale cu jocul „Orientare/organizare/structurare spațială, figuri geometrice și culori”, joc creat pentru voi de prof. logoped  Emanuela Vass – CJRAE Sibiu. Prin intermediul jocului propus copiii îşi exersează deprinderile necesare însușirii scris-cititului.

Obiectivele propuse: exersarea conduitelor perceptiv-motrice: orientare, organizare și structurare spațială, formă și culoare.

Desfășurarea jocului: „Orientare/organizare/ structurare spațială, figuri geometrice și culori”. Jocul este structurat sub forma unui chestionar interactiv, care conține 28 de întrebări, la care copilul  trebuie să aleagă căsuța corespunzătoare răspunsului corect (Adevărat sau Fals).  Prin intermediul jocului, copiii exersează noțiuni legate de formă, culoare și poziția relativă a obiectelor în spațiu.

 Grup țintă: preșcolari grupa mare; școlari mici

 

 Orientare/organizare/ structurare spațială, figuri geometrice și culori  – START JOC!

 

 Ca modalitate de motivare și de stimulare apare înscrierea pe ,,Leaderboard” copilul având posibilitatea de îmbunătățire a timpilor de lucru, de observare a progresului pe măsura exersării. Aceste materiale sunt accesibile în mod gratuit de pe orice tip de dispozitiv electronic (telefon, tabletă, calculator) oferind prilejuri de exersare online a limbajului într-un mod plăcut și atractiv pentru copii, adaptat cerințelor actuale.

CJAP / CJL / CJRAE SIBIU / Mediatori școlari / Noutăți interactiv / joc / online /