23 noiembrie 2018 - admin

ORA DE NET – Dă BLOCK agresivității! Şi „glumele” dor. Stop cyberbullying!

Experiențele online și cele offline au devenit interconectate în aşa măsură, încât e greu să le mai măsurăm efectele separat. Tehnologia contribuie la un ritm accelerat de dezvoltare și este important să ştim cum să-i ajutăm pe copii să folosească în mod inteligent şi echilibrat dispozitivele digitale pe care le au la îndemână. Unul dintre fenomenele care capătă amploare în mediul online este cyberbullying-ul în rândul copiilor. Având în vedere impactul negativ pe care îl poate avea acesta asupra celor mici, te invităm să te alături inițiativei “Dă block agresivității!”.

Proiectul educațional Dă BLOCK agresivității! Şi „glumele” dor. Stop cyberbullying! este o inițiativă națională lansată în cadrul programului european Ora de Net care se va derula în perioada 9 octombrie – 9 decembrie 2018, proiect în care Centrului  Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu care este partener. 

 Informații privind desfășurarea activităților au fost prezentate de prof. consilier școlar  Toader Cristina, responsabil de proiect din partea CJRAE Sibiu .

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți cyberbullying / Ora de Net /