30 mai 2020 - admin

Norișori cu litere și numere – Joc interactiv online creat de prof. logoped Emanuela Vass, CJRAE Sibiu

Continuăm seria de jocuri educaționale cu jocul „Norișori cu litere și numere”, joc creat pentru voi de prof. logoped  Emanuela Vass – CJRAE Sibiu. Prin intermediul jocului propus copiii exersează diferențierea număr-literă.

Obiectivele propuse: diferențierea număr-literă; dezvoltarea atenției, a concentrării; dezvoltarea vitezei de lucru.

Desfășurarea jocului:  „Norișori cu litere și numere

Jocul conține norișori pe care sunt așezate litere și numere. Copilul trebuie să piloteze avionul cu ajutorul mouse-ului în așa fel încât să evite norii care conțin litere și să intre în norii care conțin numere.

La finalul jocului, copilul primește un feedback sub forma răspunsurilor corecte pentru autoevaluare și un clasament cu primele 10 locuri. 

Grup țintă: preșcolari grupa mare; școlari nivel primar

 

          Norișori cu litere și numere    –  START JOC! numere! 

 

Ca modalitate de motivare și de stimulare apare înscrierea pe ,,Leaderboard” copilul având posibilitatea de îmbunătățire a timpilor de lucru, de observare a progresului pe măsura exersării. Aceste materiale sunt accesibile în mod gratuit de pe orice tip de dispozitiv electronic (telefon, tabletă, calculator) oferind prilejuri de exersare online a limbajului într-un mod plăcut și atractiv pentru copii, adaptat cerințelor actuale.

.