28 martie 2023 - admin

”Meseria este superputerea mea! Care e superputerea ta?” – modulul II

În cadrul programului „MESERIA FACE DIFERENȚA”, de orientare școlară și profesională derulat la Școala Gimnazială Roșia, jud. Sibiu în data de 27 martie 2023, a avut loc al doilea modul sub denumirea: ”Meseria este superputerea mea! Care e superputerea ta?”. 

În acest sens, elevii claselor a VIII-a din Rosia și Cașolt, au efectuat o vizită la firma Continental Automotive Sibiu, unde au avut ocazia să intre în contact direct cu un mediu de lucru profesionist, la standarde de nivel european. 

De asemenea, au putut să experimenteze, în mod  concret și punctual, cam ce presupune meseria de tehnician, electromecanic, operator linie de producție etc. 

În cadrul întâlnirii, elevii au înțeles mult mai bine tot ceea ce înseamnă sistemul de învățământ de tip dual. 

Acțiunea a fost inițiată de dl. prof. consilier școlar Bădescu Sergiu, CJRAE Sibiu, cu sprijinul d-nei director Țugulea Daniela precum și a d-nelor diriginte: Simina Oltean și Ioana Dinu.

Mulțumim, de asemenea și d-lui Dobrin Beniamin, tutore practică elevi clasele Continental precum și d-nei Lacramioara Daraban, manager resurse umane pentru disponibilitatea, profesionalismul și ospitalitatea de care au dat dovadă!

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți