3 aprilie 2020 - admin

Imaginea aparține primăverii? – Joc interactiv online creat de prof. logoped Ariana Ananie, CJRAE Sibiu

În această săptămână punem la dispoziția copiilor de vârstă preșcolară și școlară mică, a părinților și a cadrelor didactice interesate un nou joc educațional, interactiv pe tematica  primăverii, creat pentru voi de prof. logoped Ariana Ananie, CJRAE Sibiu.
Prin intermediul jocului propus copiii își dezvoltă atenția, viteza de lucru, își îmbogăţesc vocabularul și exprimarea în propoziții corecte din punct de vedere gramatical.

Jocul ” Imaginea aparține primăverii?” –  Imaginile se derulează la o anumită viteză, copilul stabilește dacă imaginea afișată aparține sau nu anotimpului de primăvară, apasă ”Adevărat/ True” sau ”Fals/ False” urmărind să colecteze cât mai multe răspunsuri corecte în timp de un minut. La finalul jocului copilul obține feedback sub forma răspunsurilor corecte, iar pentru învățarea și consolidarea noțiunilor de primăvară i se solicită copilului să denumească conținutul imaginilor prezentate și să alcătuiască propoziții cu acestea.

.

Imaginea aparține primăverii?  –   START JOC!

.

         Ca modalitate de motivare și de stimulare apare înscrierea pe ,,Leaderboard,, copilul având posibilitatea de înscriere și îmbunătățire a timpilor de lucru, de observare a progresului pe măsura exersării. Aceste materiale sunt accesibile în mod gratuit de pe orice tip de dispozitiv electronic (telefon, tabletă, calculator) oferind prilejuri de exersare online a limbajului într-un mod plăcut și atractiv pentru copii, adaptat cerințelor actuale.

                                                               Spor la joacă!

CJAP / CJL / CJRAE SIBIU / Mediatori școlari / Noutăți copii / educativ / interactiv / joc / online / primavara /