18 aprilie 2020 - admin

De Paști: Denumește și găsește perechile! – Joc interactiv online creat de prof. logoped Ariana Ananie, CJRAE Sibiu

 ,, De Paști: Denumește și găsește perechile!” este un joc educațional prin intermediul căruia copiii își exersează atenția, memoria de lucru și își dezvoltă vocabularul, joc creat pentru voi de prof. logoped Ariana Ananie, CJRAE Sibiu.

La început toate cartonașele sunt așezate cu fața în jos; copilul are sarcina de a întoarce cartonașele, de a le denumi și apoi de a găsi perechile. Două cartonașe sunt rotite cu fața în sus la fiecare tură. Obiectivul jocului este de a forma perechi de cartonașe identice până când toate cartonașele disponibile sunt întoarse cu fața în sus. Pentru dezvoltarea exprimării verbale i se propune copilului să alcătuiască propoziții simple și dezvoltate cu ceea ce descoperă pe cartonașe, să realizeze un desen cu specific de Paști.

 

  • ,, De Paști: Denumește și găsește perechile!”    START JOC!

 

Ca modalitate de motivare și de stimulare apare înscrierea pe ,,Leaderboard,, copilul având posibilitatea de înscriere și îmbunătățire a timpilor de lucru, de observare a progresului pe măsura exersării. Aceste materiale sunt accesibile în mod gratuit de pe orice tip de dispozitiv electronic (telefon, tabletă, calculator) oferind prilejuri de exersare online a limbajului într-un mod plăcut și atractiv pentru copii, adaptat cerințelor actuale.

CJAP / CJL / CJRAE SIBIU / Mediatori școlari / Noutăți educational / gratuit / interactiv / joc / online /