24 iunie 2021 - admin

”Bullying-ul în mediul școlar, aspecte teoretice, tipuri și strategii de intervenție”

Casa Corpului Didactic Sibiu, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu și Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu au organizat workshopul ”Bullying-ul în mediul școlar, aspecte teoretice, tipuri și strategii de intervenție”, susținut în data de 24 iunie 2021 de profesor dr. Valeria Ecaterina Purcia, director C.J.R.A.E. Sibiu și profesor consilier școlar Crăciun Simona – C.J.R.A.E. Sibiu la care au participat 63 de cadre didactice, profesori pentru învățământul primar, profesori diriginți de la ciclul gimnazial și liceal.
     Workshop-ul a avut ca scop creşterea competențelor cadrelor didactice de gestionare a situațiilor de bullying întâlnite în mediul școlar, prin dobândirea unor informații și instrumente de lucru specifice.
       Au fost prezentate aspecte teoretice dar și instrumente de lucru și strategii de intervenție în situații  de bullying atât pentru cadrele didactice cât și pentru elevi,
    Cadrele didactice au primit pliante cu informații sumarizate privind problematica bullying-ului, pe care să le distribuie la clase, dar s-au prezentat și studii de caz și exemple de bune practici.

Materialul prezentat poate fi accesat aici: Workshop – prezentare

   2 (9)

3 (3)

43a5878b-e080-41c8-a561-d1c193bccbd7

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți