18 decembrie 2022 - admin

 „ABC pentru SUCCES” – PLANUL MEU DE CARIERĂ

În perioada noiembrie – decembrie 2022,  în cadrul Liceului Teoretic “Constantin Noica” din Sibiu, s-au desfășurat activități în cadrul proiectului de orientară școlară și vocațională   „ABC pentru SUCCES”  în parteneriat cu Centrele Județene de Resurse și Asistență Educațională Alba și Sibiu, la care   participă  elevii claselor a VIII-a A și a XII-a A coordonați de d-na prof.   consilier școlar Monica Decean– CJRAE Sibiu.

În data de 16 decembrie 2022, la Liceul Teoretic “C. Noica” din Sibiu, s-a desfășurat ultima  activitate din cadrul acestui proiect: PLANUL MEU DE CARIERĂ – 𝐜𝐮 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢𝐢 𝐜𝐥𝐚𝐬𝐞lor  a VIII-a A și a XII-a A .

Scopul acestui proiect este explorarea opțiunilor și resurselor personale ale elevilor în vederea orientării educaționale și profesionale a acestora.

Acesta este dezvoltat de Asociația Centrul de Dezvoltare Personala și Combatere a Comportamentelor de Risc (Psiho Kit), fiind implementat prin programul StartONG, lansat de Asociația Act for Tomorrow și finanțat de Kaufland Romania.

Activitatea a fost coordonată de 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐫 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢l𝐢𝐞𝐫 ș𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫 Monica Decean, 𝐂𝐉𝐑𝐀𝐄 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮, cu implicarea doamnelor  𝐝𝐢𝐫𝐢𝐠𝐢𝐧𝐭𝐞 Teglaș Raluca și Secu Adina, de la Liceul Teoretic “C. Noica” 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮.

Felicitări  elevilor,  mulțumim cadrelor didactice și  conducerii liceului pentru implicare și susținere!

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți