19 noiembrie 2022 - admin

”Ziua Națională fără Tutun”

În data de 16-17 noiembrie, cu ocazia ”Zilei Naționale fără Tutun” în cadrul Colegiului Tehnic Cibinium s-au desfășurat activități de prevenire și informare privind consecințele fumatului cu elevii claselor a IXa A, aIX-a B, aIX-a C.

Au fost realizate prezentări  interactive, dezbateri, colaje, coordonate de către profesor consilier școlar  Hainagiu Daniela Emanuela.  CJRAE Sibiu, în colaborare cu d-na psiholog DSP Chioran Mariana. Scopul activităților a fost facilitarea înțelegerii consecințelor și efectelor negative ale fumatului în vederea neînceperii consumului de tutun, precum și sensibilizarea elevilor cu privire la beneficiile renunțării la fumat.

Programul a cuprins și activitatea interactivă ”Minte sănătoasă în corp sănătos” realizată de profesor Pop Marian în colaborare profesor consilier școlar CJRAE – Hainagiu Daniela Emanuela. Scopul activității a fost identificarea legăturii între capacitatea fizică, sport și riscul consumului de tutun, prin activități sportive practice, prezentări, dezbateri.

Mulțumim profesorilor diriginți pentru colaborare prof. Fântânariu Lia, prof. Pop Marian, prof. Nica Antoaneta.

Informare prevenire consum de tutun  Informare, prevenire consum de tutun

Spune nu tigarilor  Minte sanatoasa in corp sanatos

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți