22 octombrie 2021 - admin

ZIUA INTERNAȚIONALĂ a BALBISMULUI

În data de 22 octombrie 2021, profesorii logopezi, din cadrul C.J.R.A.E Sibiu, au marcat ZIUA  INTERNAȚIONALĂ  a BALBISMULUI, desfășurând  activități cu preșcolarii și școlarii mici.

Activitățile s-au desfășurat la Școala Gimnazială ,,Regina Maria” de către prof.logoped, Stoica Sabina în colaborare cu cu prof. în învățământul primar, Pastramă Delia, la  Școala Gimnazială ,,Radu Selejan”, prof. logoped Șerban Mirela în colaborare cu profesor învățământ preșcolar Bărbat Maria, la Școala Gimnazială Nr.2, Cisnădie, prof. logoped Boldoșan Emilia în colaborare cu profesorul consilier școlar, Presurea- Stoica Maria, iar la Școala Gimnazială ,,G.D.Teutsch ”, Agnita, prof. logoped Vass Emanuela în colaborare cu prof. în învățământul primar, Jeanneaux Ana-Maria.       

Temele abordate au fost ,,Vreau să vorbesc corect!”, ,,Ne jucam și vorbim corect! ,, Toamna- Culori și emoții” și ,,Iepurașul Pufi își caută prieteni”.

Activitățile au avut ca scop conștientizarea vorbirii corecte și a atitudinii fața de o persoană cu tulburări de limbaj.

CJL / CJRAE SIBIU / Noutăți