2 martie 2018 - admin

Sesiunea interjudețeană de comunicări științifice “Repere teoretice și exemple de bune practici în domeniul terapiei tulburărilor de limbaj”

ZIUA EUROPEANĂ A LOGOPEDIEI – 6 martie 2018

Cu această ocazie, CENTRUL JUDEȚEAN de RESURSE și ASISTENȚĂ EDUCAȚIONALĂ SIBIU, Departamentul: Centrul Logopedic Judeţean, în parteneriat cu INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN SIBIU și CASA CORPULUI DIDACTIC SIBIU a organizat în data de 2 martie 2018 sesiunea interjudețeană de comunicări științifice – “Repere teoretice și exemple de bune practici în domeniul terapiei tulburărilor de limbaj”

 Cuvântul de bun venit participanților a fost adresat de către d-na prof. Valeria Ecaterina Purcia, director CJRAE Sibiu.

La deschiderea lucrărilor, am fost onorați de prezența d-nei Christine Manta Klemens, vicepreședinte, Consiliul Județean Sibiu, și a d-nei inspector, prof. Delia Stoicescu, Inspectoratul Scolar Județean Sibiu care au a făcut referiri la rolul și importanța intervențiilor logopedice în corectarea tulburărilor de limbaj la copii și în adaptarea optimă a acestora la viața școlară.

Invitați speciali :

Dr. Neașu Radu Ioan, medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Spitalul Militar de Urgență „ Dr. Alexandru Augustin” Sibiu

Dr. Barna Adrian Teodor, medic specialist în tehnici osteopate, Cabinet de Medicină Complementară Sibiu

Activitatea a fost moderată de prof. logoped Mirela Șerban, coordonator CLJ Sibiu.

Această acțiune a avut ca scop realizarea unor schimburi de experiență între specialiștii implicați în educarea/ reabilitarea copiilor cu nevoi speciale, diseminarea de informații teoretice și practice în domeniul terapiei tulburărilor de limbaj la copii.
Sesiunea de comunicări s-a adresat profesorilor logopezi și profesorilor psihopedagogi din învățământul special / masă, profesorilor consilieri școlari, cadrelor didactice interesate de tema propusă spre dezbatere;

Acțiunea s-a desfășurat în întervalul orar 9.30 – 14 în Sala de Festivități a Casei Corpului Didactic Sibiu, Strada Turismului nr.15, vineri 2 martie 2018.

DSCF0003   DSCF0016

 

DSCF0022   DSCF0033

DSCF0029   DSCF0040

DSCF0034

CJL / CJRAE SIBIU / Evenimente CJRAE SIBIU / comunicari stiintifice / logopedie / sesiune /