23 iunie 2023 - admin

”Tineri NEETs – Competenți și Ocupați”

În cadrul Conferinței de informare a proiectului ”Tineri NEETs – Competenți și Ocupați” organizată de RCG Consulting Group  la care prof. consilier școlar Crăciun Simona – CJRAE Sibiu a participat în data de 21.06.2023, d-na Tirhas Cristina, în calitate de Expert Grup Țintă, Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC a realizat informarea și înscrierea absolvenților de liceu din cadrul Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu  la programul de formare profesională ”Competențe antreprenoriale, financiare și juridice”, oferit gratuit de ASSOC.

       Cursul de formare adresat absolvenților de liceu are în vedere dezvoltarea culturii antreprenoriale, a competențelor financiare și juridice și creșterii șanselor de dezvoltare a carierei și integrare pe piața muncii, după absolvirea liceului. Cursul este subvenționat din FSE.

     De asemenea, în cadrul programului  de formare profesională ”Competențe antreprenoriale, financiare și juridice”, absolvenții de liceu înscriși vor beneficia de mediere pe piața muncii și consultanță pentru dezvoltarea unei afaceri (servicii gratuite integrate în activitățile proiectului) în scopul dezvoltării lor socio-educaționale și asigurării mobilității și integrării pe piața muncii.

    Mulțumim doamnei Tirhas Cristina, Expert Grup Țintă ASSOC, conducerii Colegiului Național „Octavian Goga ” Sibiu și profesorilor diriginți ai claselor a XII- a CNOG

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți