14 octombrie 2020 - admin

Starea de bine în școală – ”Zâmbește în fiecare zi”

La începutului unui an școlar plin de schimbări și provocări, prof. consilier școlar Barbu Ioana – CJRAE Sibiu împreună cu elevii din Școala Gimnazială Ocna Sibiului, Școala Gimnazială Loamneș și Școala Gimnazială Șura Mică au desfășurat activități care au avut ca obiectiv principal promovarea stării de bine în școală, plecând de la premisa că  o experiență pozitivă în școală  reușește să influențeze  viitorul unui școlar, contribuie la conștientizarea propriei valori, la consolidarea încrederii în sine și la construirea unei imagini pozitive și realiste asupra propriei persoane.

Pentru prima activitate: ”Zâmbește în fiecare zi” am ales o bufnită,  pe care fiecare participant a personalizat-o cât mai creativ.  Elevii au folosit multe  culori,  deoarece au susținut cu tărie că o școală vie și colorată îi face să se simtă bine de la începutul zilei.  Langă bufinița personalizată, elevii au fost încurajați să noteze cateva persoane / lucruri care îi fac fericiți.
Și pentru că lucrurile dragi se țin aproape, fiecare bufniță stă lipită de banca elevului, împreună cu  lucrurile care îi fac fericiți.

 Vă prezentăm câteva fotografii dintr-o zi plină de zâmbete, esențiale pentru o stare de bine:

121185858_3762416470449935_8552295772716417097_o

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți