22 mai 2017 - admin

Rezultatele concursului ,, STOP Bullying-ului (Spune NU intimidării)” – Sibiu

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu a organizat, în perioada 2 – 12 mai 2017, etapa la nivel județean a Concursului ,, STOP Bullying-ului (Spune NU intimidării)”, concurs desfășurat în cadrul Proiectului Educațional Național ,,STOP Bullying-ului (Spune NU intimidării” (CAEN 2017, poziția 12, secțiunea Interdisciplinar), organizat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Cluj Napoca în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu și cu alte județe din țară.

Concursul s-a adresat elevilor din clasele III – VI si VII – XI și a avut câte doua secțiuni pentru fiecare grup de vârstă.

La etapa județeană au participat 68 lucrări ale elevilor din 22 de școli și licee din județul Sibiu.

În urma jurizării lucrărilor, conform criteriilor stabilite de organizatorii proiectului, au fost desemnați câștigătorii etapei județene a concursului ,,STOP Bullying-ului (Spune NU intimidarii)”.

La etapa națională a Concursului ,,STOP Bullying-ului (Spune NU intimidarii)” care se va desfășura la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Cluj Napoca, vor participa lucrările premiate cu locurile I, II și III la etapa județeană.

Rezultatele concursului la nivel județean (Sibiu) pot fi consultate accesând linkul de mai jos:

REZULTATELE CONCURSULUI _STOP Bullying – ului (Spune NU intimidării)_Etapa judeţeană_Sibiu

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți / Proiecte / Concursuri bullying / concurs / elevi / intimidare / rezultate /