20 aprilie 2017 - admin

REZULTATELE CONCURSULUI ,, EXPLORATORI ÎN LUMEA EMOȚIILOR”- etapa județeană

Centrul Județean de Resurse și  Asistență Educațională Sibiu  a organizat, în perioada 10-14 aprilie 2017,  etapa la nivel județean a Concursului ,, Exploratori în lumea emoțiilor”, concurs desfășurat în cadrul Proiectului Educațional Național ,,Exploratori în lumea emoțiilor” (CAEN, domeniul I., poziția 12), organizat de Centrul Județean de Resurse și  Asistență Educațională Cluj Napoca în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și  Asistență Educațională Sibiu.

La etapa județeană au participat   235 lucrări ale preșcolarilor (desen și colaj) din 21 de grădinițe din județul Sibiu.

În urma jurizării lucrărilor conform  criterii stabilite de organizatorii proiectului, au fost desemnați câștigătorii etapei județene a concursului ,,Exploratori în lumea emoțiilor”.

Rezultatele finale ale concursului poat  fi  vizualizate  accesând linkul de mai jos:

Rezultate finale concurs ,,Exploratori în lumea emoțiilor” etapa judeteană

La etapa națională a Concursului ,,Exploratori în lumea emoțiilor”  care se va desfășura la Centrul Județean de Resurse și  Asistență Educațională Cluj Napoca, vor participa lucrările  premiate cu locurile  I, II și III la etapa județeană.

FELICITĂRI !!!!!

preșcolarilor premiați și tuturor participanților la acest concurs, precum și cadrelor didactice care i-au îndrumat în realizarea acestor minunate lucrări.

 

         SUCCES !!!!!

preșcolarior din județul Sibiu  care ne vor reprezenta la etapa națională a Concursului ,,Exploratori în lumea emoțiilor”

 Notă :

 Diplomele premianților / participanților la etapa județeană a Concursului ,,Exploratori în lumea emoțiilor”  pot fi  ridicate  de la sediul Centrului  Județean de Resurse și  Asistență Educațională Sibiu., str. Turismului nr.15,  et.2, după data de 15 mai 2017.

 

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți / Proiecte / Concursuri colaje / concurs / desene / emoții / exploratori / prescolari /