31 martie 2023 - admin

“Psiho+”-  imaginea de sine în epoca media – concurs de eseuri

Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Cluj în parteneriat cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Sibiu şi Liceul Teoretic “Constantin Noica” Sibiu, au implementat Proiectul Educaţional Regional „Psiho+”, proiect adresat elevilor de liceu (clasele X-XII) si  are ca scop dezvoltarea personală, mai specific formarea unei imagini de sine bazate pe o autocunoaştere reală, în contextul influenţei ridicate asocial media în zilele noastre, mai specific dezvoltarea abilităţilor de gândire critic, în perioada februarie-martie 2023.

“Psiho+ -imaginea de sine în epoca media” este un concurs de eseuri pe teme aflate la intersecţia între psihologie, consiliere şi orientare, dezvoltare personală/ autocunoaştere şi gândire critică, tematica concursului fiind „Imaginea de sine în epoca media”.

Azi, 30.03.2023, la Liceul Teoretic “Constantin Noica” din Sibiu a avut loc premierea elevilor care au participat la acest concurs-etapa pe școală, coordonați pe prof. consilier școlar dr. Monica Decean de la C.J.R.A.E Sibiu, prof. Cristina Husariu și prof. Trînbițas Oana  de la Liceul Teoretic “Constantin Noica”Sibiu.

Felicitări elevilor și mulțumim cadrelor didactice implicate în proiect!

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți