2 mai 2022 - admin

”Psiho+” – Concurs de eseuri – „Valorile de ieri şi de azi ale adolescenţilor” – Rezultate la faza județeană

Rezultate – faza județeană a  Proiectul educaţional  ”Psiho+”, ediţia a II-a, 2021-2022 organizat de Centrul Judeţean de Resurse şi  Asistenţă Educaţională Cluj în parteneriat cu instituții similare din țară dintre care face parte și Centrul Județean de Resurse și  Asistență Educațională Sibiu.

Concursul ”Psiho +” –  la nivel județean s-au acordat următoarele premii:

Premiul ISTAN DAMARIS – Colegiul Tehnic „Cibinium” Sibiu – îndrumată de prof. consilier școlar  HAINAGIU DANIELA EMANUELA – CJRAE Sibiu 

Premiul IIGRECU DARIA – Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr” Sibiu – îndrumată de prof. consilier școlar PURCIA VALERIA ECATERINA – CJRAE Sibiu 

Premiul III TĂVALĂ  IULIA – Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna” Sibiu – îndrumată de prof. OPRIŞ IOANA

Psiho+ este un concurs de eseuri pe teme privind aplicabilitatea psihologiei în viaţa de zi cu zi, tematica pentru anul şcolar 2021-2022 fiind „Valorile de ieri şi de azi ale adolescenţilor” – adresat elevilor de clasele a X-a – a XII-a, are ca scop aprofundarea şi aplicarea cunoştinţelor dobândite la psihologie privind autocunoaşterea, dezvoltarea personală, relaţionarea cu ceilalţi.

Concursul se va desfăşura în trei etape – la nivel de unitate de învăţământ, la nivel judeţean şi nivel naţional.

Eseurile premiate cu premiile I, II şi III vor fi trimise, în format electronic, pentru a participa la etapa naţională, organizată de CJRAE Cluj. Desfăşurarea etapei naţionale a concursului: 2 – 20 mai 2022.

* Publicarea datelor personale ale elevelor respectă regulamentul GDPR și sunt distribuite cu acordul părinților elevelor premiate.

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți