28 februarie 2020 - admin

”Profilul potrivit pentru mine” – activități de orientare şcolară şi profesională la Școala Gimnazială nr. 4 din Mediaș, jud. Sibiu

In cadrul campaniei „Meseria face diferența” inițiată de Ministerul Educației și CercetăriiCentrul Județean de Resurse și Asistență Educațională  Sibiu  a desfășurat în data de 27.02.2020 activitatea  ”Profilul potrivit pentru mine, în cadrul  Școlii Gimnaziale nr.4 Mediaș, jud. Sibiu, cu elevii clasei a VIII-a  și a VII-a . Activitatea a avut ca invitați elevi reprezentând profilurile învățământului profesional și profesional dual din municipiul Mediaș: Colegiul Școala Națională de Gaz, Mediaș, Colegiul  Tehnic Mediensis și Liceul Tehnologic Automecanica Mediaș sub coordonarea profesorilor consilieri școlari Florina Ghiroagă,Cristina Ivan, Claudia Lungu, Nicolae Sas și a d-nei profesoare Florea (Liceul Tehnologic Automecanica)

În cadrul activității, elevii au primit informații referitoare la specificul învățământului profesional și profesional dual, au identificat care sunt avantajele acestui tip de învățământ, au discutat despre caracteristicile fiecărui profil de studiu și au ascultat poveștile alegerilor profesionale spuse cu autenticitate și curaj de colegii mai mari.
.

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți campanie / dual / elevi / învatamant / profesional /