9 iunie 2021 - admin

”Luna națională a informării despre efectele consumului de alcool”

În cadrul Colegiului Tehnic Cibinium Sibiu, s-a desfășurat în perioada 07.06.2021 – 09.06.2021, la clasele a IX-a AP, a X-a C, aIX-a B, aXI-a A și aXI-a D, ~ Campania de prevenire a consumului de alcool ”Luna națională a informării despre efectele consumului de alcool”~ Campania a constat în activități de informare –conștientizare-sensibilizare cu privire la consumul de alcool – factori de risc și protecție în consumul de alcool.
Activitatea a vizat formare unor valori și atitudini pozitive față de stilul de viață sănătos, creșterea nivelului de informare a elevilor asupra consecințelor medicale, sociale și psihologice ale consumului de alcool și reducerea altor riscuri și pericole pentru sănătate în perioada pandemiei de COVID-19.
Activitatea s-a desfășurat în colaborare comisar șef de poliție CEPECA, Sibiu – Ghidiu Consuela, profesor consilier școlar, CJRAE, Sibiu, Hainagiu Daniela Emanuela, psiholog DSP Mariana Chioran, profesori diriginiți din cadrul Colegiului Tehnic Cibinium, Sibiu: prof. Cândea Daniela, prof. Nica Antoaneta, prof. Maria Peană, prof. Balteș Aurelia, prof. Curelea Daniela.

 

Pliant-page-001ss   Pliant-page-002

collage

Poster alcool-page-001

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți