15 martie 2023 - admin

“Locul meu de muncă” – Ziua Națională a Meseriilor

În data de 13.03.2023 preșcolarii Școlii Gimnaziale Porumbacu de Jos au sărbătorit Ziua Națională a Meseriilor.

Împreună cu aceștia s-a povestit despre ce înseamnă o meserie, iar, prin joc, cu ajutorul cartonașelor au vizualizat numeroase meserii. Copiii au prezentat un mare interes în a găsi 👀 numele meseriilor ilustrare pe cartonașe și pentru a enumera obiectele/elementele cheie specifice fiecărei meserii. 

La finalul activității fiecare a împărtășit cu clasa ce meserie va dori să aibă când va crește, astfel am aflat că la Porumbacu de jos avem viitori oameni de succes, precum astronauți, polițiști, balerine, doctori. 😊

Activitatea a fost desfășurată de 𝐩𝐫𝐨𝐟. 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫 ș𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫 𝐌ă𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐞𝐬𝐜𝐮, 𝐂𝐉𝐑𝐀𝐄 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮 împreună cu doamna educatoare Pătrășcoiu Roxana.

Activitate: “Locul meu de muncă” În 13.03.2023 elevii clasei a VIII-a de la Școala Gimnaziala  Porumbacu de Jos au făcut cunoștință cu site-ul go.ise.ro, au completat chestionarele de aptitudini și interese, iar în urma rezultatelor obținute au ales fiecare o meserie pe care au considerat-o cea mai relevantă pentru ei. Au aflat ce presupune acea meserie, de ce studii ar avea nevoie pentru a o putea desfășura si ce atribuții și responsabilități presupune. Toate informațiile descoperite au fost împărtășite și colegilor.

Activitatea a fost desfășurată de 𝐩𝐫𝐨𝐟. 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫 ș𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫 𝐌ă𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐞𝐬𝐜𝐮, 𝐂𝐉𝐑𝐀𝐄 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮 împreună cu doamnei prof. diriginte Serban Adriana 

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți