7 aprilie 2017 - admin

Înființarea compartimentului de consiliere parentală pentru părinţii/reprezentanţii legali care au copii cu tulburări specifice de învăţare

Începând cu data de 10. 04. 2017, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu, str. Turismului Nr. 15, anunță deschiderea compartimentului de consiliere parentală pentru părinţii/reprezentanţii legali care au copii cu tulburări specifice de învăţare  conform ORDINULUI Nr. 3124/2017 din 20 ianuarie 2017  privind aprobarea Metodologiei pentru asigurarea suportului necesar elevilor cu tulburări de învăţare, art. 32, (1) și (2).
Compartimentul de consiliere parentală are program zilnic pentru părinţii/reprezentanţii legali care au copii cu tulburări specifice de învăţare după următorul program: L-J: 8-16, V: 8-14. Consilierea parentală se realizează pe baza programărilor, la numărul de telefon : 0269.247066  – Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu.
Acest compartiment are rolul de a asigura comunicarea şi colaborarea între şcoală, familie şi specialişti în vederea diagnosticării şi reabilitării pe tot parcursul şcolarizării a elevilor cu tulburări specifice de învăţare.

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți consiliere parentala / familie / scoala / specialisti / tulburari de invatare /