26 mai 2020 - admin

Găsește imaginea potrivită cuvântului – Joc interactiv online creat de prof. logoped Sabina Stoica, CJRAE Sibiu

Continuăm seria de jocuri educaționale cu jocul ,,Găsește imaginea potrivită cuvântului’’ adresat elevilor de vârstă școlară mică, joc creat pentru voi de prof. logoped Sabina Stoica, CJRAE Sibiu. Prin intermediul jocului propus copiii își dezvoltă atenția, viteza de lucru, pronunță corect cuvintele, recunosc imaginea asociată cuvântului.

          Obiectivele urmărite: asocierea cuvântului cu imaginea, citirea corectă a cuvintelor, consolidarea pronunției corecte a sunetelor.

           Desfășurarea jocului: ,,Găsește imaginea potrivită cuvântului,,. Imaginile se derulează la o anumită viteză, copilul citește cuvântul și corelează cuvântul cu imaginea potrivită, urmărind să obțină cât mai multe răspunsuri corecte. La finalul jocului, copilul obține feedback sub forma răspunsurilor corecte.

 

              Găsește imaginea potrivită cuvântului –  START JOC!

 

 Ca modalitate de motivare și de stimulare apare înscrierea pe ,,Leaderboard,, copilul având posibilitatea de înscriere și îmbunătățire a timpilor de lucru, de observare a progresului pe măsura exersării. Aceste materiale sunt accesibile în mod gratuit de pe orice tip de dispozitiv electronic (telefon, tabletă, calculator) oferind prilejuri de exersare online a limbajului într-un mod plăcut și atractiv pentru copii, adaptat cerințelor actuale.

                                                           Spor la joacă!

CJAP / CJL / CJRAE SIBIU / Mediatori școlari / Noutăți interactiv / joc / online /