16 mai 2020 - admin

EMOȚII – Găsește locul potrivit fiecărei litere pentru a afla emoția! – Joc interactiv online creat de prof. consilier școlar Simona Gafton, CJRAE Sibiu

Continuăm seria de jocuri educaționale cu jocul ,, EMOȚII – Găsește locul potrivit fiecărei litere pentru a afla emoția!,, adresat elevilor din ciclul gimnazial, joc creat pentru voi de prof. consilier școlar Simona Gafton, CJRAE Sibiu.

.
Obiectivele urmărite: identificarea emoțiilor pozitive/negative; dezvoltarea atenției; dezvoltarea vocabularului.
Desfășurarea jocului: Cuvintele care definesc emoțiile sunt prezentate sub formă de ANAGRAME (literele care alcătuiesc cuvintele sunt amestecate). Elevul trebuie să găsească locul potrivit fiecărei litere în interiorul cuvântului pentru a afla emoția pe care o definește cuvântul, după caz, emoții pozitive sau emoții negative, așa cum apare în joc. Prin intermediul jocului propus, elevii își dezvoltă atenția și își vor îmbogați vocabularul.

 

EMOȚII – Găsește locul potrivit fiecărei litere pentru a afla emoția!  – START JOC!

 

Ca modalitate de motivare și de stimulare apare înscrierea pe ,,Leaderboard,, copilul având posibilitatea de înscriere și îmbunătățire a timpilor de lucru, de observare a progresului pe măsura exersării. Aceste materiale sunt accesibile în mod gratuit de pe orice tip de dispozitiv electronic (telefon, tabletă, calculator) oferind prilejuri de exersare online a limbajului într-un mod plăcut și atractiv pentru copii, adaptat cerințelor actuale.

Spor la joacă!

CJAP / CJL / CJRAE SIBIU / Mediatori școlari / Noutăți educational / emoții / interactiv / joc / online /