9 decembrie 2022 - admin

Cum îmi planific timpul și activitățile?

În perioada noiembrie – decembrie 2022,  în cadrul Liceului Teoretic “Constantin Noica” din Sibiu, se desfășoară activități în cadrul proiectului de orientară școlară și vocațională   ABC pentru SUCCES”  în parteneriat cu Centrele Județene de Resurse și Asistență Educațională Alba și Sibiu, la care   participă  elevii clasei a VIII-a A coordonați de d-na prof.   consilier școlar Monica Decean– CJRAE Sibiu.

În data de 9 decembrie 2022, în cadrul Liceului Teoretic “Constantin Noica” din Sibiu, s-a desfășurat a patra activitate: Cum îmi planific timpul și activitățile? – cu elevii clasei a VIII-a A.

Scopul acestui proiect este explorarea opțiunilor și resurselor personale ale elevilor în vederea orientării educaționale și profesionale a acestora.

Acesta este dezvoltat de Asociația Centrul de Dezvoltare Personala și Combatere a Comportamentelor de Risc (Psiho Kit), fiind implementat prin programul StartONG, lansat de Asociația Act for Tomorrow și finanțat de Kaufland Romania.

Activitatea a fost coordonată de prof.   consilier școlar  Monica Decean,  , cu implicarea d-nei prof. diriginte Raluca Teglaș, de la Liceul Teoretic “Constantin Noica” Sibiu.

 Felicitări elevilor, mulțumim cadrelor didactice și conducerii liceului pentru implicare și susținere!

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți