19 mai 2020 - admin

Consolidare sunetul și litera R – Joc interactiv online creat de prof. logoped Sabina Stoica, CJRAE Sibiu

Continuăm seria de jocuri educaționale cu jocul ,,Consolidare sunetul și litera R,, adresat școlarilor de vârstă școlară mică, joc creat pentru voi de prof. logoped Sabina Stoica, CJRAE Sibiu. Prin intermediul jocului propus copiii își dezvoltă atenția, viteza de lucru, pronunță corect sunetele, recunosc literele mari de tipar.

          Obiectivele urmărite: analiza fonematică a cuvintelor, sesizarea succesiunii sunetelor în cadrul cuvintelor; consolidarea pronunției corecte a sunetelor; consolidarea citirii literelor mari de tipar.

           Joc ,,Consolidare sunetul și litera R ,,. Imaginile se derulează la o anumită viteză, copilul stabilește succesiunea sunetelor din cadrul cuvintelor, plasează literele amestecate din cuvinte la locul lor potrivit, urmărind să rezolve cât mai multe anagrame din joc. La finalul jocului copilul obține feedback sub forma răspunsurilor corecte.

 

  • Consolidare sunetul și litera R – START JOC

 

 Ca modalitate de motivare și de stimulare apare înscrierea pe ,,Leaderboard,, copilul având posibilitatea de înscriere și îmbunătățire a timpilor de lucru, de observare a progresului pe măsura exersării. Aceste materiale sunt accesibile în mod gratuit de pe orice tip de dispozitiv electronic (telefon, tabletă, calculator) oferind prilejuri de exersare online a limbajului într-un mod plăcut și atractiv pentru copii, adaptat cerințelor actuale.

Spor la joacă!

 

 

CJAP / CJL / CJRAE SIBIU / Mediatori școlari / Noutăți interactiv / joc / logopedie / R /