12 ianuarie 2017 - admin

CONCURS- “ STOP Bullying – ului (Spune NU intimidării)” – ediţia 2017

 1. I. PreambulPrezentul concurs este parte integrantă a proiectului educațional “Spune NU intimidării (Stop Bullying)”.
  Concursul se axează pe fenomenul bullying (intimidare), întâlnit frecvent atât în mediul şcolar, cât şi în alte contexte sociale. În vederea formării atitudinilor şi deprinderilor de comportament de prevenire şi combatere a violenţei în şcoli şi a comportamentelor de intimidare (bullying), elevii se vor exprima creativ, individual sau în grup, utilizând mijloace artistice (desene, picturi, postere, precum şi prelucrări media/prelucrări de imagini).

  II. Scopul concursului

  Creşterea nivelului de conştientizare a existenţei fenomentului de bullying în rândul populaţiei (elevi, părinţi, cadre didactice, comunitate), dezvoltarea competenţelor de cooperare şi relaţionare interpersonală în rândul elevilor.

  III. Concurenți

  Elevi de clasele primare, gimnaziu şi liceu (clasele a III-a – a XI-a) din județele partenere, participanţi la proiectul educaţional “Spune NU intimidării (Stop Bullying)”, care se înscriu pentru a participa în cadrul unei secţiuni a concursului.

 2. Proiectul se adresează elevilor din clasele III-VI şi VII-XI.
  Activitatea principală, Concursul „STOP Bullyingului (Spune NU intimidării)”, va avea câte două secţiuni pentru fiecare grup de vârstă (detaliate în Regulament concurs STOP Bullying PDF şi se va derula în trei etape: nivel de şcoală, judeţean, naţional.
 3. La etapa naţională vor participa lucrări ale elevilor care au fost premiate (premii I, II şi III) pentru fiecare grupă de vârstă şi pe fiecare secţiune, la nivelul judeţelor partenere:
  ALBA, ARGEȘ, BACĂU, BISTRIŢA-NĂSĂUD, BOTOȘANI, mun. BUCUREȘTI, BUZĂU, CARAȘ SEVERIN, CLUJ, COVASNA, GALAȚI, GORJ, HUNEDOARA, IALOMIȚA, IAȘI, MARAMUREȘ, MUREȘ, NEAMȚ, OLT, SATU MARE, SĂLAJ, SIBIU, SUCEAVA, TELEORMAN, TIMIȘ, TULCEA, VASLUI, VÂLCEA.

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți / Proiecte / Concursuri bullying / concurs / elevi /