30 martie 2020 - admin

Campania Națională ”SOLITAR, dar SOLIDAR!” – Arta de a fi rezilient

Dragi colegi,
zilele acestea cultivăm comportamentele cu aport comunitar, iar pentru că avem în vedere o dinamică a stărilor emoționale și a manifestărilor sociale, în funcție de evoluția evenimentelor, vă propunem să vă alăturați campaniei naționale SOLITAR, dar SOLIDAR! – Arta de a fi rezilient.
Obiectivul prioritar este de a oferi copiilor un cadru ludic, firesc, de exersare a rezilienței alături de părinții și de educatorii lor.
Reziliența este superputerea care îi ajută pe eroii noștri, mai mici sau mai mari, să se adapteze la ceea ce înseamnă azi realitatea fiecărei dimineți. Antrenată zilnic, această superputere contribuie la dezvoltarea inteligenței emoționale și la o afirmare sănătoasă de sine.
Dragi părinți,
vă propunem să intrați în joc și să nu uitați că sunteți rezervorul afectiv la care se conectează copiii dumneavoastră! Timpul de calitate petrecut în familie este esențial.
Dragi colegi profesori,
vă mulțumim că ne sunteți alături în această campanie! Contăm pe implicarea dumneavoastră!

.
O CAMPANIE @Consilieri scolari/logopezi din Romania

.

1  2

3  4

5

CJAP / CJL / CJRAE SIBIU / Mediatori școlari / Noutăți / Proiecte / Concursuri cadre didactice / campanie / elevi / parinti / rezilienta / solitar dar solidar /