22 decembrie 2022 - admin

Campania de prevenire a bullying-ului  în mediul şcolar ,,Stop intimidare, start cooperare”

 În  21.12. 2022 activităţile din cadrul Campaniei de prevenire a bullying-ului  şcolar ,,Stop intimidare, start cooperare” s-au  desfăşurat la Școala Gimnazială Poplaca. Au susţinut prezentări  şi discuţii tematice  membrii  echipei multidisciplinare formate din din prof. consilier școlar Daniela Comșa, CJRAE Sibiu, Otilia Marian agent  șef adjunct și Andreea Cozâltea, agent de poliție de la Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, precum și Cristian Radu maior în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și prof. Simona Cîmpean, consilier școlar, CJRAE Sibiu – coordonator al activităților din cadrul campaniei.

 La activităţile desfăşurate au participat 79 de elevi și 9 cadre didactice.

Mulţumim conducerii şcolii și cadrelor didactice implicate în desfășurarea activităților din cadrul campaniei.

Activitățile din cadrul Campaniei ,,Stop intimidare, start cooperare” desfășurate de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu în școlile din județ,  sunt posibile cu finanțare din partea Consiliului Județean Sibiu și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

Campania de prevenire a bullying-ului în mediul școlar ,,STOP INTIMIDARE, START COOPERARE !” / CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți