13 decembrie 2022 - admin

Campania de prevenire a bullying-ului  în mediul şcolar ,,Stop intimidare, start cooperare”

 În  13.12. 2022 activităţile din cadrul Campaniei de prevenire a bullying-ului  în mediul şcolar ,,Stop intimidare, start cooperare” s-au  desfăşurat la Școala Gimnazială Șura Mică. Au susţinut prezentări  şi discuţii tematice  membrii  echipei multidisciplinare formate din din prof. consilier școlar Valeria Echert de la CJRAE Sibiu, Otilia Marian, agent  șef adjunct de la Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, Radu Cristian maior în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și prof. Simona Cîmpean, consilier școlar–coordonator al activităților din cadrul campaniei.

 La activităţile desfăşurate au participat 100 de elevi și 8 cadre didactice.

Mulţumim conducerii şcolii și cadrelor didactice implicate în desfășurarea activităților din cadrul Campaniei ,,Stop intimidare, start cooperare”!

Activitățile din cadrul Campaniei ,,Stop intimidare, start cooperare” desfășurate de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu în școlile din județ,  sunt posibile cu finanțare din partea Consiliului Județean Sibiu și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

#Nusunteţisinguri Î𝚖𝚙𝚛𝚎𝚞𝚗ă 𝚘𝚙𝚛𝚒𝚖 𝚟𝚒𝚘𝚕𝚎𝚗ț𝚊 𝚍𝚒𝚗 ș𝚌𝚘𝚕𝚒” – 𝚘 𝚌𝚊𝚖𝚙𝚊𝚗𝚒𝚎 𝚕𝚊𝚗𝚜𝚊𝚝ă 𝚍𝚎 𝙼𝚒𝚗𝚒𝚜𝚝𝚎𝚛𝚞𝚕 𝙴𝚍𝚞𝚌𝚊ț𝚒𝚎𝚒

.

.

.

.

Campania de prevenire a bullying-ului în mediul școlar ,,STOP INTIMIDARE, START COOPERARE !” / CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți