28 aprilie 2023 - admin

Ambasadori antibullying

În perioada martie-aprilie 2023 la Colegiul Economic “George Barițiu” Sibiu s-au organizat workshopuri pentru formarea unei grupe de 15 elevi –ambasadori antibullying, care să desfășoare activități  de prevenire a acestui fenomen în școală și în comunitate.

Activitățile au avut ca teme “Ce înseamnă să fii voluntar”, „Ce este bullyingul”, “ Ce pot face eu”, „Comunicarea asertivă”, „Modalități de prevenție” și au fost susținute de prof. consilier școlar Mihaela Mitea, CJRAE Sibiu.

Elevii voluntari fac parte dinclasele:  a IX-a C- prof. diriginte Silviana Șimeanu, a IX-a G- prof.diriginte Iulia El-Wagie Popescu, a X-a C- prof. diriginte Claudia Bădea, a XI-a B- prof.diriginte Antonela Dobrin.

Formarea ambasadorilor antibullying este parte integrantă din proiectul „Școala valorilor”,  desfășurat în parteneriat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu și Colegiul Economic “George Barițiu” Sibiu și are drept scop creșterea nivelulului de informare și conștientizare privind fenomenul bullying în rândul elevilor și profesorilor și  promovarea relațiilor sociale armonioase între elevi.

Felicitări elevilor, mulțumim cadrelor didactice și Grupului de acțiune antibullying pentru implicare, precum și conducerii colegiului pentru susținere!

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți