22 noiembrie 2022 - admin

“ Alimentaţie sănătoasă pentru corp și minte sănătoasă”

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu în parteneriat cu Liceul Teoretic ”Constantin Noica” Sibiu și Școala Gimnazială” Nicolae Iorga” Sibiu derulează în perioada octombrie-martie 2022 Proiectul Educativ “ Alimentaţie sănătoasă pentru corp și minte sănătoasă”.  Scopul acestui proiect este dezvoltarea personalităţii elevilor şi a simţului responsabilităţii pentru educaţie, hrană sănătoasă, cunoaştere, valori culturale şi ştiinţifice.   
Primele activități din cadrul acestui proiect s-au desfășurat în perioada 11-18 noiembrie 2022 la clasele a V-a și au fost susținute de profesorii consilieri școlari Monica Decean și Veronica Ani, Cjrae Sibiu, în colaborare cu cadrele didactice: prof. Sinziana Salomie, prof. Paraschiva Muntean, prof. Rotari Elena și prof. Ețcu Andreia.
 Obiectivele proiectului sunt: 
-Formarea unor competențe teoretice, dar mai ales practice ce țin de o cunoaștere a alimentației raționale și sănătoase pentru o calitate a vieții.
-Armonizarea relaţiilor din cadrul grupurilor, formarea deprinderii de a fi cooperanţi, toleranţi, de a avea iniţiativă şi de a-şi crea relaţii de prietenie, colaborare şi competiţie.
Proiectul se va finaliza cu un concurs de desene pe tema alimentației sănătoase.
.
4  thumbnail (2)

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți