8 mai 2023 - admin

Activități de informare  adresate elevilor cu privire la prevenirea  traficului de persoane

 

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane  – Centrul Regional Alba Iulia în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și  Asistență Educațională Sibiu, au organizat în data de 08.05.2023, la Liceul Tehnologic ,,H. Coandă” Sibiu activități de informare  adresate elevilor cu privire la prevenirea  traficului de persoane.

A prezentat materiale vizuale și a purtat discuții tematice cu elevii inspector de specialitate Iuliana Leah  de la ANITP – Centrul Regional Alba. La aceste activități au participat prof. consilier școlar Mirela Brote și  prof. dr. Simona Cîmpean de la CJRAE Sibiu. Activitătile desfășurate s-au adresat unui număr de 81 elevi. Mulţumim conducerii școlii, elevilor și cadrelor didactice care au participat la această activitate!

Activitățile de prevenire a traficului de persoane desfășurate de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu în școlile din județ, sunt posibile cu finanțare din partea Consiliului Județean Sibiu și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți