8 februarie 2023 - admin

“ Abilităţi de a face faţă problemelor. Rezolvarea problemelor si luarea deciziilor” – Proiectul Național “NECENZURAT”

În data de 7 februarie 2023, la Liceul Teoretic “Constantin Noica” din Sibiu, a avut loc activitatea numarul 6-“ Abilităţi de a face faţă problemelor. Rezolvarea problemelor si luarea deciziilor” – din cadrul Proiectului Național “NECENZURAT”, proiect de prevenire a consumului de droguri în şcoli, la clasele a VI A si B.

Activitățile din cadrul acestui proiect constau în parcurgerea unor lecţii, care urmăresc îmbunătăţirea cunoştinţelor legate de factorii de risc şi de protecţie, concomitent cu construirea atitudinilor împotriva consumului, concentrarea asupra abilităţilor, credinţelor şi normelor interpersonale şi asupra informaţiilor realiste despre consumul de droguri, precum şi dezvoltarea abilităţilor intrapersonale, cum ar fi cele de coping, de rezolvare a problemelor, de luare a deciziilor şi de stabilire a obiectivelor.

Activitatea a fost susținută de doamna comisar șef de politie Consuela Ghidiu-C.P.E.C.A și organizată cu implicarea doamnei profesor consilier şcolar Monica Decean – C.J.R.A.E Sibiu.

La activitate au participat elevii claselor a VI a A şi B alături de profesorii diriginți Bratu Daniela şi Sasca Tiberiu.

Felicitări elevilor, mulțumim cadrelor didactice și conducerii liceului pentru implicare și susținere!

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți