14 octombrie 2022 - admin

“ABC pentru succes”

În săptămâna 11-14.10.2022 s-au desfășurat primele activități din cadrul proiectului de educație pentru carieră “ABC pentru succes”, cu elevii claselor a XII-a B  și a XII- F din Colegiul Economic “George Bariţiu”  Sibiu.

Scopul proiectului este explorarea opțiunilor și resurselor personale ale elevilor în vederea orientării educaționale și profesionale a acestora

Pe parcursul activităţilor elevii şi-au identificat resursele proprii și au avut prilejul de a descoperi rolul și importanța intereselor și abilităților în alegerea viitoarei profesii și clarificarea opțiunilor profesionale.

Activitatea a fost coordonată de profesor consilier școlar Mihaela Mitea, CJRAE Sibiu, cu participarea profesor diriginte Minodora Bârză și profesor diriginte Andreea Putuca, Colegiul Economic “George Bariţiu”  Sibiu.

Ediția 2022 a proiectului „ABC pentru succes” se  desfășoară în perioada septembrie – decembrie 2022 în unitățile școlare din județele Alba și Sibiu, în parteneriat cu Centrele Județene de Resurse și Asistență Educațională Alba și Sibiu.

Proiectul „ABC pentru succes” este dezvoltat de Asociația Centrul de Dezvoltare Personala și Combatere a Comportamentelor de Risc (Psiho Kit), implementat prin programul StartONG, lansat de Asociația Act for Tomorrow și finanțat de Kaufland Romania.

Felicitări elevilor și mulțumim  conducerii liceului și cadrelor didactice pentru implicare!

WhatsApp Image 2022-10-14 at 10.40.37

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți