1 noiembrie 2022 - admin

„ABC pentru succes” – educație pentru carieră

Azi, 31 octombrie 2022 în cadrul Liceului Teoretic “Constantin Noica” din Sibiu, s-a desfășurat a doua activitate din cadrul proiectului de educație pentru carieră  „ABC pentru succes”, cu elevii clasei a XII-a  A .

Scopul acestui proiect este explorarea opțiunilor și resurselor personale ale elevilor în vederea orientării educaționale și profesionale a acestora.

Activitatea a fost coordonată de prof. consilier școlar Monica Decean, CJRAE Sibiu, cu participarea   Adina Secu, de la Liceul Teoretic “Constantin Noica” .

Ediția 2022 a proiectului „ABC pentru succes” se desfășoară în perioada septembrie – decembrie 2022 în unitățile școlare din județele Alba și Sibiu, în parteneriat cu Centrele Județene de Resurse și Asistență Educațională Alba și Sibiu.

Proiectul „ABC pentru succes” este dezvoltat de Asociația Centrul de Dezvoltare Personala și Combatere a Comportamentelor de Risc (Psiho Kit), fiind implementat prin programul StartONG, lansat de Asociația Act for Tomorrow și finanțat de Kaufland Romania.

Felicitări elevilor, mulțumim conducerii liceului precum și cadrelor didactice pentru implicare!
.
1

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți