11 noiembrie 2022 - admin

„ABC pentru succes” – CUM IAU DECIZII?

Azi,11 noiembrie 2022 în cadrul Liceului Teoretic “Constantin Noica” din Sibiu, s-a desfășurat a doua  activitate din cadrul  proiectului de educatie pentru cariera  „ABC pentru succes” – CUM IAU DECIZII? – cu elevii clasei a VIII-a A .

Scopul acestui proiect este explorarea opțiunilor și resurselor personale ale elevilor în vederea orientării educaționale și profesionale a acestora.

Activitatea a fost coordonată de prof. consilier școlar  Monica Decean, CJRAE Sibiu, cu implicarea d-nei prof.  diriginte Raluca Teglas, de la Liceul Teoretic “Constantin Noica” Sibiu.

Ediția 2022 a proiectului „ABC pentru succes” se desfășoară în perioada septembrie – decembrie 2022 în unitățile școlare din județele Alba și Sibiu, în parteneriat cu Centrele Județene de Resurse și Asistență Educațională Alba și Sibiu.

Acesta este dezvoltat de Asociația Centrul de Dezvoltare Personala și Combatere a Comportamentelor de Risc (Psiho Kit), fiind implementat prin programul StartONG, lansat de Asociația Act for Tomorrow și finanțat de Kaufland Romania.

Felicitări elevilor, mulțumim conducerii liceului precum și cadrelor didactice pentru implicare!

.

1  3  WhatsApp Image 2022-11-11 at 19.40.31

4

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți