3 martie 2022 - admin

3 martie – Ziua Internaţională a Auzului

In data de 3 martie 2022, cu ocazia Zilei Internaţionale a Auzului, profesorii  logopezi din cadrul  CJRAE Sibiu împreună cu cadrele didactice din cadrul şcolilor în care funcționează   Cabinete Logopedice Interşcolare, au desfăşurat activităţi care au avut ca scop conşientizarea  importanţei auzului.

Prof. logoped, Şerban Mirela împreuna cu prof. în învăţământul primar Ganea Emauela de la Şcoala Gimnazială,, Radu Selejan” au desfăşurat la clasa I A, activitatea cu tema ,,Copiii diferiţi-învaţă şi se joacă alaturi de noi”.

La Şcoala Gimnazială,, Regina Maria”, prof. logoped, Stoica Sabina împreună cu prof. în învăţământul primar Mocanu Lacrima au desfăşurat la clasa pregătitoare A activitatea cu tema ,,Auzul ne ajută să comunicăm”.

Prof. logoped Vesa Raluca a desfăşurat în cadrul Cabinetului Interşcolar nr.6  activitatea cu tema ,, Auzim şi pronunţăm  corect!”, participanţii au fost elevi de clasa I de la Şcoala Gimnazială,,I.L.Caragiale” Sibiu

La Şcoala Gimnazială nr.3 din Cisnădie, prof. logoped Boldoșan Emilia împreună  cu prof. în învăţământul primar, Miuța Alina Maria au desfăşurat la clasa a IV-a activitatea cu tema ,,Importanța auzului în viața noastră”.

CJL / CJRAE SIBIU / Noutăți