18 decembrie 2022 - admin

„𝐀𝐁𝐂 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐔𝐂𝐂𝐄𝐒”

În perioada octombrie – decembrie 2022, în cadrul Scolii Gimnaziale nr 18 ” 𝐝𝐢𝐧 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮 s-au desfășurat activitățile din cadrul 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐨𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫ă ș𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫ă ș𝐢 𝐯𝐨𝐜𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥ă „𝐀𝐁𝐂 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐔𝐂𝐂𝐄𝐒” la care au participat 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢𝐢 𝐜𝐥𝐚𝐬𝐞𝐢 𝐚 VIII-𝐚 A,B coordonați de d-na 𝐩𝐫𝐨𝐟. 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫 ș𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫 DINA MARIA-ADRIANA

Activitățile desfășurate în acest proiect au avut ca scop să ajute elevii să ia o decizie independentă conform însuşirilor propriei personalităţi cu minimalizarea factorilor externi.

 În realizarea obiectivelor propuse am încercat  sa căutăm răspuns la mai multe întrebări:

Care sunt dorinţele, aspiraţiile, abilităţile, înclinaţiile, elevului pentru alegerea unei meserii?  Ce roluri prefera în cadrul unei echipe? Cum  se iau deciziile ?Cum se armonizează calităţile sufleteşti, subiective al elevului cu cerinţele obiective ale societăţii?

Felicitări elevilor, mulțumim cadrelor didactice și conducerii scolii pentru implicare și susținere!

Proiectul “ABC pentru succes” este dezvoltat de Asociația Centrul de Dezvoltare Personala și Combatere a Comportamentelor de risc (PSIHO KIT ), finanțat prin programul START ONG, program lansat de Kaufland România și implementat de Asociatia Act for Tomorrow și se desfășoară în perioada septembrie-decembrie 2022 în parteneriat cu CJRAE Alba și CJRAE Sibiu.

.

.

.

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți