2 martie 2021 - admin

Webinar-ul lunii martie „Cum știi că un job ți se potrivește? Pregătirea pentru procesul de recrutare. „

 Webinar-ul lunii martie „Cum știi că un job ți se potrivește? Pregătirea pentru procesul de recrutare. Managementul impresiei. Cum te poți diferenția  de ceilalți candidați”, desfășurat online în 02.03.2021 și adresat elevilor Colegiului Naţional “Octavian Goga” Sibiu, a avut-o invitată pe doamna Natalia – Daniela Tetcu, Talent Acquisition Consultant la firma Stefanini, în cadrul activității de orientare școlară și profesională, coordonată de doamna profesor consilier școlar Simona Crăciun – C.J.R.A.E. Sibiu.

     In cadrul acestui workshop, doamna Natalia-Daniela Tetcu le-a oferit celor elevilor din clasele a X-a  și a XI-a informații importante privind procesul de pregătire pentru interviu, de la identificarea trăsăturilor personale relante care te pot evidenția în fața angajatorului, direcții de dezvoltare personală în vederea afirmării și pregătirii pentru succesul profesionale, dar și informații privind elaborarea unui CV  de succes și abordarea interviului propriu-zis. 
     Mulţumim pentru implicare doamnei Tetcu Natalia – Daniela, trainer şi recruiter la firma Stefanini și doamnelor  și domnilor profesori Alexandra Maria Tischer, Camelia Galaftion, Dorin Florea, Horia Borza, Lucian Luca, Mădălina  Sibișan și Pătru Dănuț pentru prezența alături de elevi la acest webinar.
 

 

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți