9 martie 2023 - admin

“Stabilirea obiectivelor!” – Proiectul Național NECENZURAT

În data de 7 martie  2023, la Liceul Teoretic “Constantin Noica” din Sibiu, a avut loc ultima activitate -“ Stabilirea obiectivelor!” – din cadrul Proiectului Național “NECENZURAT”, proiect de prevenire a consumului de droguri în şcoli, implementat la clasele a VI A şi B.

Activitățile din cadrul acestui proiect constau în parcurgerea unor lecţii, care urmăresc îmbunătăţirea cunoştinţelor legate de factorii de risc şi de protecţie, concomitent cu construirea atitudinilor împotriva consumului, concentrarea asupra abilităţilor, credinţelor şi normelor interpersonale şi asupra informaţiilor realiste despre consumul de droguri, precum şi dezvoltarea abilităţilor intrapersonale, cum ar fi cele de coping, de rezolvare a problemelor, de luare a deciziilor şi de stabilire a obiectivelor.

“ Stabilirea obiectivelor!” este  tema dezbătută azi.

Obiectivele acestei teme sunt : să exerseze împărțirea obiectivelor pe termen lung și scurt; să reflecteze asupra oportunităților și să aplice ceea ce au învățat într-un context personal; să evalueze punctele forțe și punctele slabe ale procesului de predare a programului” Necenzurat”.

Activitatea a fost susținută de doamna comisar șef de politie Consuela Ghidiu – C.P.E.C.A  și organizată cu implicarea doamnei profesor consilier şcolar  Monica Decean – C.J.R.A.E Sibiu.

La activitate au participat elevii claselor a VI a A şi B alături de profesorii diriginți Bratu Daniela şi Sasca Tiberiu.

Felicitări elevilor, mulțumim cadrelor didactice și conducerii liceului pentru implicare și susținere!

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți