9 decembrie 2022 - admin

“Școala Valorilor” – proiect de prevenire a comportamentelor de tip bullying în școală

În data de 9 decembrie 2022, la Colegiul Economic “George Barițiu”  Sibiu, au avut loc primele activități din cadrul proiectului de prevenire a  comportamentelor de tip bullying  “Școala Valorilor”, cu elevii claselor a XI-a B și a X-a D.
Proiectul este desfășurat în parteneriat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu și Colegiul Economic “George Barițiu” Sibiu și are drept scop creșterea nivelulului de informare și conștientizare privind fenomenul bullying în rândul elevilor și profesorilor și  promovarea relațiilor sociale armonioase între elevi.
Activitatea a fost coordonată de prof. consilier școlar Mihaela Mitea, CJRAE Sibiu și susținută cu implicarea prof. diriginte Antonela Dobrin și prof. diriginte Loredana Todor, Colegiul Economic “George Barițiu”  Sibiu.
Pe parcursul activităților elevii au identificat cauze și consecințe ale bullyingului și au parcurs primii pași spre descoperirea unui set de valori și comportamente benefice, pentru a crea și menține un climat educațional armonios.

Felicitări elevilor pentru participarea activă și mulțumim cadrelor didactice și conducerii colegiului pentru susținere!

WhatsApp Image 2022-12-09 at 09.53.01  WhatsApp Image 2022-12-09 at 13.27.32  WhatsApp Image 2022-12-09 at 17.26.59

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți