7 aprilie 2021 - admin

”Să cultivăm valorile prieteniei!”

Activitatea ”Să cultivăm valorile prieteniei!”,  face parte din proiectul ”Stop bullying! Start cooperare, stop intimidare”, desfășurat cu elevii Colegiului Național ”Octavian Goga” Sibiu și urmărește identificarea valorilor generale dar și personale după care se ghidează fiecare elev în relațiile sale de prietenie.
De asemenea, presupune identificarea ”ingredientelor” importante pentru fiecare elev în realizarea propriei sale ”rețete a prieteniei”, dar și cultivarea unei grădini a prieteniei, prin plantarea a diferite semințe pe care le asociem cu valorile prieteniei și pe care elevii, împreună cu doamnele învățătoare, le îngrijesc apoi, oferindu-le cele necesare creșterii – lumină și apă, dar și grijă, răbdare și chiar cuvinte frumoase și încurajatoare.
Proiect realizat de profesor consilier școlar Simona Crăciun – CJRAE Sibiu, în parteneriat cu  d-na învățătoare Popa Alina, clasa a III-a C, d-na  învățătoare Varro Margit, clasa a III-a D/ a IV- a D și  d-na învățătoare Pascu Anna, clasa a III-a E.

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți