20 iulie 2022 - admin

Proiectul PROFESII și PROFESIONIȘTI, ediția a VII-a

     Proiectul PROFESII și PROFESIONIȘTI, ediția a VII-a, dedicat orientării școlare și profesionale a liceenilor din cadrul C.N.O.G. Sibiu, coordonat de profesor consilier școlar Crăciun Simona – C.J.R.A.E. Sibiu,  a continuat astăzi cu prezentarea profesiei de avocat.
        Mulțumim invitaților noștri – doamna avocat Asan Raluca Simona și domnul avocat Zorin Eugen, din  cadrul cabinetului de avocatură AZ Law, pentru implicarea și sprijinul acordat liceenilor în înțelegerea profesiei de avocat. 
        La activitate a participat și Alexandra Bordea, studentă anul IV la Facultatea de Drept, ULBS, căreia ii mulțumim că a fost alături de liceeni în această provocare a alegerii unei profesii în dimeniul juridic.
         Împreună cu liceenii Colegiului Național „Octavian Goga” Sibiu înscriși în Proiectul Erasmus C.A.R.E.E.R.  și coordonați de doamna profesor Cosmina Almășan, am avut  bucuria de a avea astăzi prezenți la acest eveniment și 28 de liceeni din Slatina, Craiova și București înscriși în Tabăra de Dezvoltare Personală „Educație pentru vocație”, coordonată de doamna Constantina Pătrașcu, consilier vocațional și de doamna Elena Popescu, lucrător pentru tineret. 
            Mulțumim gazdelor noastre – Centrul de Servicii Integrate  SmartHub Sibiu, din cadrul ULBS pentru primirea călduroasă și oferirea spațiului necesar pentru desfășurarea cu succes a activităților! 
        Mulţumim, de asemenea, sponsorilor noștri EVEN OLLE S.R.L., City Flowers by Ioana, Sweetium  și Rotary Club Sibiu, mereu alături de noi în susţinerea proiectului!
.
unn1amed  unnamed
unna2med
unna3med
  unna6med

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți