26 martie 2023 - admin

Proiectul Educațional „Pro CES”- Șanse egale pentru fiecare copil

În perioada 27 februarie 2023 – 24 martie 2023, elevii din clasa pregătitoare A, clasa I A și clasa a II-a A ai Liceului Teoretic ”Gh. Lazăr” Avrig au participat la Proiectul Educațional Regional „Pro CES”- Șanse egale pentru fiecare copil. Coordonatorul proiectului,  doamna profesor consilier școlar Simona Gafton – CJRAE Sibiu a beneficiat de colaborarea cadrelor didactice ale liceului în persoanele  doamnelor învățătoare Lucia Budac, Nicolae Barbu Ramona și Logrea Carmen.

Participarea la Proiectul Educațional „Pro CES” – Șanse egale pentru fiecare copil, s-a realizat în cadrul unui acord de parteneriat stabilit între Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Cluj și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu. Scopul parteneriatului este facilitarea procesului de integrare/incluziune a elevilor cu CES în mediul școlar și promovarea egalității de șanse, a non-discriminării, a toleranței și acceptării.

La finalul proiectului elevii au avut de realizat postere cu tema ”Șanse egale pentru fiecare copil”.

Lucrările/posterele realizate de către elevi au fost jurizate de o comisie de jurizare stabilită la nivel de școală, urmând ca cele mai reprezentative dintre ele să fie promovate pentru etapa următoare a proiectului concurs.

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți