30 ianuarie 2018 - admin

Proiectul educaţional ”Licean pentru o zi”

Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională Mediaş
în parteneriat cu
Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sibiu
și Liceul Teoretic ”Axente Sever” Mediaş,

desfășoară mai multe proiecte educaționale la nivelul municipiului Mediaș.
Proiect intitulat generic ”Licean pentru o zi”, s-a desfășurat luni 29 ianuarie 2018 în incinta Liceului Teoretic ”Axente Sever” Mediaş. Rezidenții Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională Mediaş au fost primiți de elevii clasei a X-a Științe Sociale, îndrumați de doamna dirigintă Alina Haţegan și de profesorul consilier școlar Cristina Ivan.
Rezidenții CITO Mediaș au experimentat viața de licean, au îmbrăcat sacourile verzi ale unității medieșene de învățământ și au participat la discuțiile libere, trezind emoții puternice tuturor participanților. Proiectul educațional va continua în săptămânile următoare cu o vizită a liceenilor axentiști la CITO Mediaș.
Parteneriatul dintre Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională Mediaş, Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sibiu și Liceul Teoretic ”Axente Sever” Mediaş a fost încheiat în scopul îmbunatățirii accesului tinerilor la experiențe de interrelaţionare şi o mai bună intercunoaștere a celor două grupuri, urmărindu-se totodată și dezvoltarea capacităţilor de toleranţă şi empatie a participanţilor.

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți / Proiecte / Concursuri empatie / proiect educaţional / toleranţă /