22 martie 2023 - admin

Proiectul educațional “Exploratori în lumea emoțiilor”

Cu entuziasm, curiozitate si voie buna, prescolarii grupelor mijlocii si mari din cadrul Gradiniței cu PP. Nr.16 Sibiu si a Gradiniței cu PP. Nr.28 Sibiu, au pornit in minunata calatorie de explorare a lumii emoțiilor , calatorie facilitată de implementarea Proiectului Educațional Regional  “Exploratori in lumea emoțiilor”  de catre Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu in colaborare cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională  Cluj.

Pe parcursul desfasurarii proiectului, prescolarii au făcut cunoștiință (prin intermediul poveștilor) cu emoțiile personajelor, au identificat la ei diverse  trairi emoționale, au colaborat in identificarea si exersarea modalitaților de rezolvare a unei probleme, a strategiilor de reglare emoțională.Și pentru ca cei mici sunt si creativi si muncitori, la finalul fiecarei activități copiii și-au desenat personajul preferat din poveste.

Activitațile din cadrul proiectului au fost desfășurate de catre prof. consilier școlar Ioana Relinschi, CJRAE Sibiu în colaborare cu cadrele didactice de la grupele mijlocii și mari.

Mulțumim copiilor și cadrelor didactice pentru implicare și colaborare!

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți