13 mai 2019 - admin

Proiect OSP, clasa a VIII-a: PROFILUL POTRIVIT PENTRU MINE

PROFILUL POTRIVIT PENTRU MINE – Activități  O Ș P pentru clasa a VIII-a s-au desfașurat în parteneriat, de către de   Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, Sibiu  și  Școala Gimnazială nr. 4, Mediaș. 
Pornind de la rezultatele studiului privind opțiunile școlare ale elevilor de clasa a VIII-a au avut loc o serie de întâlniri  ale acestora cu liceeni în clasele terminale (a XI-a și a XII-a) de la profilurile și liceele dorite de elevii de clasa a VIII-a. Au fost prezenți liceeni de la Liceul Teoretic „Axente Sever”, Liceul Teoretic „St.L.Roth”, respectiv Școala Națională de Gaz, Mediaș, cei mai mulți dintre ei absolvenți ai Scolii Gimnaziale nr. 4. Liceenii le-au prezentat colegilor din clasa a VIII-a aspecte legate de materiile specifice profilului, materiile la care se dau teză/respectiv bacalaureatul, dar și povestea propriilor alegeri din clasa a VIII-a, respectiv cum arată opțiunea lor de carieră în prezent.
Coordonatori activități : profesor consilier școlar Cristina Ivan , CJRAE Sibiu si profesor diriginte  Liliana Vincze, Școala Gimnazială nr. 4, Mediaș .
*
*
Imagini din timpul activităților:
IMG-20190509-WA0045   IMG-20190509-WA0047 (2)

CJAP / CJRAE SIBIU / Noutăți / Proiecte / Concursuri activitati / cariera / elevi / orientare / OSP /